Skip Navigation LinksHowest » Onderwijs » Proefstuderen

Proefstuderen

Delen via:  

Kom proefstuderen bij Howest

Proefstuderen in Brugge en Kortrijk

Je zoekt een opleiding die echt bij je past? Kom dan naar de Week van het Proefstuderen die plaatsvindt tijdens de krokusvakantie* .

Je kunt er lessen bijwonen en natuurlijk ook de sfeer van de bruisende campussen opsnuiven. Leerlingen uit het laatste jaar secundair onderwijs kunnen gedurende één week “meedraaien” met één of verschillende opleidingen aan Howest in Brugge en Kortrijk. Op die manier krijgen ze een realistisch beeld van de hogeschool en de opleiding ‘in werking’.

www.howest.be/proefstuderen

* Leerlingen met interesse in de opleiding Secundair onderwijs kunnen komen proefstuderen op eender welk moment tijdens het schooljaar, behalve tijdens de krokusvakantie. Dat komt omdat onze studenten zelf ook krokusvakantie hebben, want zij volgen de vakantieperiodes van het secundair onderwijs. Maak beslist een afspraak op een moment naar keuze! Contacteer hiervoor marijke.buyle@howest.be.

Hetzelfde geldt voor leerlingen met interesse in Kleuter of Lager onderwijs, zij kunnen een afspraak maken met leen.van.der.stock@howest.be