Skip Navigation LinksHowest » Howest » Vacatures

Howest vacatures

Delen via:  

Howest vacatures

Howest (Hogeschool West-Vlaanderen), opgericht in 1849, bekleedt met 22 bachelors een uitzonderlijke plaats in het onderwijslandschap in Vlaanderen. Bovendien kunnen 8 van die opleidingen in Vlaanderen alleen gevolgd worden aan Howest en bieden onze bachelors 14 voor Vlaanderen unieke trajecten aan.

Howest is een atypische hogeschool, een buitenbeentje in het onderwijslandschap. Een hogeschool die creativiteit, innovatie en praktijkgerichtheid hoog in het vaandel draagt. Onze portfolio streeft ernaar uniek te zijn, niet alleen in eigen land, maar ook internationaal.

Vandaar dan ook dat de industrie, bedrijven, social en non-profitorganisaties, kortom het beroepenveld, tuk zijn op de afgestudeerden van Howest. Zij zijn immers direct inzetbaar in het werkveld. Praktijk en visie gaan hand in hand en dat maakt onze diploma's uitzonderlijk. Wij streven ernaar alle studenten en medewerkers een internationale ervaring mee te geven: in Europa, Afrika, de Verenigde Staten en zelfs in Azië.

Vandaag bieden wij praktijk- en studentgericht onderwijs aan om en bij de 5.000 studenten in Brugge en Kortrijk.

Howest zoekt personeel voor de volgende functies:

Administratief Technisch Personeel

Project / onderzoeks-medewerkers

HBO5

Onderwijzend Personeel

  • Momenteel geen vacatures

Spontaan en/of effectief solliciteren

Spontaan en/of effectief solliciteren kan door u te registreren via ses.howest.be.

Op deze jobsite kan u online uw persoonlijk gegeven inbrengen en up to date houden met gebruik van een login en paswoord. U kan er tevens elektronisch uw kandidatuurstelling voor één van onze vacatures kenbaar maken. We raden u aan om u te registreren.

Vragen?

Neem contact op met Dominiek Van den Bussche


Jobs binnen Associatie Universiteit Gent

Oproep vervangend algemeen secretaris voor externe publicatie