Skip Navigation LinksHowest » Howest » Videozone

Videozone

Delen via:  
Student Welcome Concert

Student Welcome Concert

Een nieuw academiejaar, daar hoort een feestje bij! Niet zomaar een feestje, een echte coole welcome voor alle studenten in Kortrijk en Brugge.

Howestival

Howestival

Howest loves Music! Een eigen festival met bands van eigen bodem, dat is Howestival. Iedereen is welkom!

Talent Factory

Talent Factory

Howest ziet in ieder veel talent en gaat er prat op dit talent eindeloos te stimuleren. Hm, voor écht talent moet je naar de Talent Factory!

MyMachine

MyMachine

Je kan het nog zo gek niet bedenken, of de mannen van MyMachine hebben wel een oplossing klaar. Sinds ruime tijd maken zij de dromen van kinderen waar. Vanaf nu doen ze dat in Zuid-Afrika.

Internationaal

Internationaal

Voor wie aan Howest studeert, gaat de wereld open. Je hoeft daarom de oceaan nog niet over te steken, het gebeurt ook op en rond de campus. Je kan natuurlijk ook heel ver weg als je dat wil.

Howest sfeer

Howest sfeer

Welkom in Howest. Benieuwd wat je te wachten staat? Veel werken, leuke sfeer, toffe mensen … dat alles zeggen onze studenten. En ze hebben groot gelijk, ook al zeggen we het zelf!

MultiMania

MultiMania

MultiMania is één van onze topevents, georganiseerd door de straffe mannen van de opleiding New media and communication technology in samenwerking met Adobe. Een volle tweedaagse met sprekers van over de hele wereld.

Summer School

Summer School

De creatievelingen bij Industrieel (product)ontwerpen organiseren jaarlijks een summer school. Vrolijk kamperen in het park vlak naast de school, ook dat hoort er bij!

Jongeren en wetenschap

Jongeren en wetenschap

Jong geleerd is oud gedaan. Howest heeft een uitgebreid programma voor jongeren uit de lagere en middelbare school.

3D & Gaming

3D & Gaming

De 3e dimensie heeft geen geheimen meer voor de jongens en meisjes van Digital arts and entertainment. Wat je in een museum of op je scherm te zien krijgt, lijkt net écht!